Menu 

Sudeći prema fotografijama na internetu ovo je novi trend koji praktikuju ljubitelji mačaka i joge. Moramo priznati da je ovo jedan od viralnih trendova na internetu koji nam se zaista sviđa.

U poslednje vreme širom Amerike počinju sa radom časovi joge za ljude i mačke, a jedan ovakav veoma uspešan koji se nalazi u Ilinoisu je postao toliko upešan da je postao prava internet senzacija. Naime vlasnica joga centra je u saradnji sa azilom za životinje organizovala dolazak mačaka na jedan od časova da bi se skupio novac za azil. Čas je bio toliko uspješan da ne samo da su uspeli skupiti novac već su i mnoge mačke koje su prisutstvovale času te večeri udomljene.

Od tog trenutka mačija joga je apsolutni hit koji se polako, ali sigurno širi svijetom. Ako volite mačke, ali nemate ljubimca ovo je sjajan način da se družite sa ovim sjjanim životinjama. Raspitajte se da li u vašem gradu postoje časovi joge obavezno ih posetite jer to će biti sasvim novo iskustvo.

Joga i mačke se savršeno slažu jer je veliki broj joga poza inspirisan upravo ovim gracioznim životinjama. Pogledajte neke od fotografija kako to izgleda na delu.

joga joga2

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar