Menu 

Letovanje u Turskoj nabaciće vam koji kilogram viška, ali ako odlučite da odmarate u Nemačkoj, možda ćete smršati, tvrde britanski istraživači. Plaže evropskih letovališta privlače turiste iz svih krajeva sveta, ali posetioci Grčke, Kipra i Turske mogu i da se ugoje tokom letovanja.

“Uzrok gojenja na odmoru najčešće se krije u preterivanju u lokalnim specijalitetima i alkoholu, kao i manjku kretanja”, piše ”Dejli mejl”.

Prema rečima istraživača, države u kojima ćete “doterati” liniju su Nemačka, Kanada i Irska, čija je ponuda u potpunosti različita od one u kojoj možete uživati prilikom posete mediteranskim zemljama.

Svaki peti turista smrša tokom odmora, a to najčeše pođe za rukom onima koji odluče da posvete slobodne dane rekreaciji.

Za više od polovine turista koji smršaju tokom putovanja presudno je plivanje i pešačenje, a mnogima pomaže i zdrava ishrana.

Nije mali broj turista koji shvate da nisu zadovoljni sopstvenom kilažom tek kada stignu na plažu i uporede se sa ostalim turistima.

Mondo.rs

 

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Postoji zaista mnogo obolenja koja mogu napasti naša creva, ali jedna od svakako najčešćih je infekcija izazvana kandidom ili candida albicans. Kandida je poznata kao gljivica koja živi u organizmu i...