Menu 

Dekorisanju hrane nismo svi jednako vični, ali za posebne prilike većina nas se potrudi da sve izgleda lepo i zabavno.

Pogledajte naše sjajne zabavne i jednostavne predloge za dekorisanje zalogajčića i predjela. Uz malo truda i vi možete dekorisati vašu hranu kao pravi profesionalni dekorater. Probajte.

Capreze na čačkalici

dekorsanje hrane

Capreze salata je jedna od najpoznatijih italijanskih hladnih predjela, od sad je možete poslužiti i na čačakalici. Jednostavno nabodite komadić mocarala sira, čeri paradajz i zamotajte ih u list bosiljka. Jednostavno, ukusno i eketno.

Izvor:http://terristable.blogspot.jp/

Pingvini od maslina

dekorsanje hrane2

Masline su sigurno u samom vrhu omiljene “Party hrane”. Probajte ih poslužiti na malo drugačiji način. Napravite pigvine od crnih maslina. Na čačkalicu vertikalno nabosite maslinu koja će formirati  telo pingvina, a dugu maslinu nabodite horizonatalno tako da dobijete glavu. Od krem sira napravite belu crtu na stomaku, a od šargarepe oblikujte kljun i nožice.

Izvor:http://www.onceuponaplate1.com/

Vegetarijanska gozba

vegetarijanski

Ako se vaše grickalice sastoje od uglavnog svežeg voć i povrća, vaš sto možete dekorisati tako da ćete prutiće od svežeg povrća poslagati u obične  staklene čaše koje ćete obložiti listovima kupusa ili salate i pričvrstiti ih gumicama za zimnicu. Ne možete verovati koliko ova dekoracija može izgledati lepo i šik.

Izvor:http://www.everythingfab.com/

Voćna salata

lubenica

Voćna salata ne morati biti poslužena u posudicama što će vam oduzeti puno vremena za serviranje i kasnije za pranje. Izrežite na kockice voće, lubenice, dinje, anananas, breskve, sve što može da se nabode na čačkalicu, a zatim kockice marinirajte u malo meda i soka citrusa pa ih slažite na čačkalice sa zalistovima mente ili komadićima nekog sira neutralnog ukusa.

Izvor:http://silverpencils.blogspot.com/

Šišarke od badema i sira

[i[arke

Ove šišarke od badema i sira će svakako privući pažnju vaših gostiju, a napravite ih tako da od svežeg i naribanog tvrdog sira na poslužavniku oblikujete loptice stavite ih ufrižider da se malko stisnu i kasnije po njima slažete bademe tako da dobijete prave male šišarke. Na poslužavnik kao dekoraciju možete staviti i grančicu bora.

Izvor:http://www.homemakersonline.co.za/

Letnje zabave, šarenilo i voće

kisobrani

Kad su u pitanju letnje zabave na otvorenom nema šta puno da komplikujete, iskoristite sve čime smo leti okruženi. Dekorišite vaša jela voćem i povrćem i nikako ne zaboravite šarene kišobrančiće i korpice od papira koje same od sebe mogu biti dekoracija.

Izvor:http://www.karaspartyideas.com/

Recept
Ime Recepta
Jednostavno i zabavno dekorisanje hrane
Objavljen
Vreme Pripreme
Ukupno Vreme
Rangirano
4 Based on 28 Review(s)
Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Peciva i Testa

Slasni, hrskavi, sočni, medeni – ovi mafini od zobenih pahuljica su super zakuska i odlični za doručak, a pravite ih u samo par koraka.