Menu 

Vaš “sudbonosni” dan se približava i vi želite baš posebne dekoracije za venčanje. Donosimo nekoliko ideja, koje možete ostvariti sami, ako imate manje gostiju ili zadužiti profesionalce da vam naprave baš takve dekoracije.

Tegle sa šljokicama

dekoracije za vencanje 1

Ovo je tako jednostavno, a tako elegantno. Na stolovima vam ne treba ništa preterano. Možete uzeti nekoliko običnih staklenih tegli (onoliko koliko stolova imate) i svaku našpricati detaljno zlatnom ili srebrnom bojom sa šljokicama. Kada se tegle osuše samo u njih stavite neko lepo, nežno cveće i poredajte na stolove. A od detalja uz to možete samo staviti još zlatne ili srebrne salvete.

Izvor: Heyweddinglady

Kugle od cveća

dekoracije za vencanje 2

Ove kugle mogu da vise sa plafona ili sa stolica kao posebne dekoracije – ili na vašem mladenačkom stolu ili na ulazu u salu. Tako su jednostavne za napraviti. Potrebna vam je penasta kugla (možete je naći u cvećarama li radnjama za dekoracije) i plastično, svileno cveće. Preko kugle povežite svilenu vrpcu, čvrsto je zavežite, pa u penstu loptu zabadajte gusto cvetove. Kugle okačite gde god želite u sali.

Izvor: Weddingbee

 Ukras od srcića

dekoracije za vencanje 3

Izrežite srca od papira (u boji, od novinskog papira ili ukrasni) i nanižite na konac. Okačite kod mladenačkog stola ili na ulazu u salu.

Izvor: Ruffledblog

Inicijali

dekoracije za vencanje 4

Napravite od materijala po želji velika početna slova vaših imena. Recimo – Katarina i Marko – napravite veliko K i veliko M i jedan plusić između. Slova možete napraviti tako što ćete na slovo koje ste odrezali na komadu kartona lepiti plutene čepove ili slova napraviti od drveta ili kartona obloženog platnom.

dekoracije za vencanje 5Izvori: Weddingbee i Pinterest

Ukrašavanje čaša

dekoracije za vencanje 6

I čaše možete ukrasiti na poseban način. Ova fotografija donosi detaljna uputstva za jednu ideju, a vi ih možete ukrasiti i na druge načine – sa malo šljokičave boje u spreju ili mladenačke čaše “obući” u komadiće tkanine da nalikuju na mladu i mladoženju.

Izvor: Beadandcord

Potpisivanje gostiju na drvo

dekoracije za vencanje 7

Pronađite veliki komad drveta (kao na slici), na sredini nacrtajate srce i vaše inicijale. Zamolite goste da oko srca ostave svoj potpis i neku čestitku mladencima.

Izvor: I-ll-be-there

 

Piši!
Širi dalje!

2 komentara
  1. Milos Ciric

    Ako volite dobro zezanje na racun estrade i idiotskih tekstova, ovo je stranica koju treba da lajkujete Jebem ti majku

  2. Gjurgjica Petrovska

    P r e l e p o !

Napišite komentar