Menu 

Želite ukrasiti vašu baštu na poseban, ali opet jednostavan način koji ne zahteva mnogo novca? Probajte sa ovim ukrasnim teglicama u čijoj pripremi vam mogu pomagati i klinci.

Ovu fenomenalnu, a više nego jednostavnu ideju pronašli smo na Empressofdirt blogu i jednostavno nas je oduševila. Ove ukrasne teglice mogu vam poslužiti samo kao ukras, ali i za zabavnu igru. U njima možete pisati uputstva za potragu za blagom u vašoj bašti. Savršena igra za letnji raspust zar ne?

Potreban materijal:

  • Teglice
  • Ukrasni kamenčići
  • Lepak
  • Drveni štapovi
  • Šarafi

Za početak, pribavite gomilu ukrasnih kamenčića koje ćete pronaći u radnjama gde se može kupiti materijal za izradu nakita.

teglice

Nakon toga, teglice jednostavno premažite lepkom za staklo i na njih ređajte ukrasne kamenčiće pa ostavite da se osuše.

teglice2

Da biste teglice postavili u vašu baštu, pronađite četvrtaste drvene štapove sa ravnom površinom. Na vrh stavite poklopac na kome ste ranije izbušili rupicu, a zatim poklopac pričvrstite šarafom za štap. Štap zabodite na željeno mesto u bašti i zavrnite vašu teglicu ukrašenu kamenčićima, nakon što se lapak u potpunosti osušio.

teglice3

U teglice možete staviti ceduljice sa željama ili kao što smo već napomenuli uputstvima kako doći do skrivenog blaga sakrivenog negde u bašti.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar